De Webmistress ♂
Nice and Awesome :D
Monday, June 3, 2013 • 11:47 AM • 2 comments


ehem ehem .Assalamualaikum...

cuti nih puas jugak laa berjalan .kami pegi kl, and Port Dickson .
hari jumaat dah bertolak dari rumah .singgah makan dekat R&R Sungai Buluh .bawak keluar bekal dari rumah .kami prefer bawak bekal kalau pegi mana mana sebab satunya, Jimat of course haha .and sedapp :) .mestilah masakan mak memanglah sedap .then teruskan perjalanan sebab masih jauh nih .singgah solat dekat R&R Jejantas .

sampai KL dah maghrib .nak jadi cerita ni, jalan dekat KL biasa laa always sesak .tetibe kereta kami rosak .bau hangit satu kereta .nasib baik dekat tepi jalan ada ruang kosong untuk abah parking kereta .lama jugak laa kat situ .semua pakat gelabah ..Alhamdulillah tempat kami parking kereta tu dekat sangat dengan hotel .hotel biasa jaa .bolehlah buat menginap satu malam .kalau tak, taktau laa jadi apa kan .
paginya, kami terus ke rumah pakjang kat Pandan Mewah and bila dah sampai abah dengan pakcik terus drive cari workshop terdekat .and Alhamdulillah kereta kami okayy-2 jaa .tapi duit banyak habis dekat kereta pulak .haha dugaan ,right ?

tapi kenduri rumah pakjang memang best .lauk sangat sedap haha .


keluarga Mak Teh


dia cousin saya , kak aien :)


ummi dan mak .hehe :D



tengok .saya ada dua abah .untungkan saya :)
muka sama, perangai sama cuma saiz jaa lain hahaha
abah saya yang besaq sikit tu .saiz lain sebab abah saya tak merokok :)


well, that's me :)




alamakkk, kantoi jerawat >.<


nih baby kat atas .aku cukup geram dengan dia .asyik nak kat aku jaa .dah tu asyik nak dukung jaa .
hang nak sangat erk .aku bawak hang lari balik perak baru hang tau :P
anak sapa pun aku taktau huhu



selesai kenduri, kami terus ke Port Dickson yahoooo .actually, tak plan pun .

MUZIUM TENTERA DARAT




tunggu nak makan :D







my adik adik yang awesome :D
sorang duckface, sorang hidung kembang .hahaha


me me :D







ehh ?? *tutup muka*



oohooo kalau ada peluru dah lama muka hanguih .





ye mak saya pun awesome .
tapi lelaki tuu tuu tuuu !!
so handsome ~ :*






serious angin kuat gilaa dekat sini .
syokkk :D




p/s : akak takde :( tapi takpe, mak cakap nanti lepas kenduri kak ana nak pegi PD lagi .masa tu akak ada syokk ahh :D

byeee.

















PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺ visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • I am AWESOME girl, right ? :')
  • It's so painful to me .
  • nothing to say ...
  • mencintai tak semestinya memiliki
  • being so lonely sometimes ,but don't worry. i'm st...
  • the cherish moments ;)
  • Special's Day
  • say " i love you " to the awesome women in the wor...
  • if this way makes you happy, go ahead .
  • SEMINAR SCORE A

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!